Kassalades

1-24 van 24

Kassalade kopen - de juiste geldlades van ACROPAQ

Een breed assortiment kassalades / geldlades met handmatige opening in diverse kleuren tegen concurrerende prijzen.

Ons assortiment voordelige kassalades of kassa's omvat ook versies die met de hand worden geopend.Voor onze kassaladen voor onder de toonbank kunnen wij u een passende steun voor onder de toonbank aanbieden, zodat uw lade discreet onder uw toonbank kan worden gemonteerd (montage onder de toonbank).

Een kassalade vervult verschillende functies. Aan de ene kant is het de veilige opslag van contant geld direct bij de kassa of het kassasysteem. Anderzijds maakt een goed gestructureerde kassalade het gemakkelijker om het geld te sorteren volgens de waarde van de biljetten en muntstukken. Afhankelijk van het type kunnen de laden mechanisch of elektronisch worden vergrendeld en zijn ze voorzien van verschillende inzetstukken. Typische toepassingsgebieden zijn de detailhandel, de gastronomie of kantoren met transacties in contanten.

De openingsrichting kan van cruciaal belang zijn, vooral in krappe ruimtes in bijvoorbeeld kleine winkels of smalle toonbankruimtes. Wij hebben verschillende kassalades die naar boven of als een lade naar voren opengaan. Zo vindt u de juiste kassalade voor uw behoeften. Voor sommige modellen hebben wij de passende houder om de kassalade onder een tafel te monteren.

Onze geldlades zijn gemaakt van robuust metaal van de hoogste kwaliteit. De inzetstukken van de kassalades verschillen enigszins. In de Europese ruimte moet u letten op ten minste 8 muntvakken. Bankbiljetten hebben hetzij insteekvakken, hetzij, afhankelijk van het model, klemmen waaronder zij extra steun krijgen.Klanten prijzen vooral de goede prijs-prestatieverhouding en het eenvoudige werken met de kassalades.

Manuele geldlades

Manuele kassalades kunnen worden geopend met een mechanische drukknop of een lichte druk op de voorzijde van de kassalade. Natuurlijk kunnen ze ook met een slot worden afgesloten.

Elektrische kassalades

Een elektrisch bediende kassalade is rechtstreeks verbonden met de bonnenprinter en ontvangt het signaal van de printer om de lade te openen. Onze elektrische kassalades zijn uitgerust met een standaard RJ 11/ RJ 12-aansluiting of een USB-aansluiting en kunnen dus worden aangesloten op alle gangbare kassaprinters en -systemen. Controleer de aansluiting op de respectieve productpagina van de kassalade.

Aansluiting op een normale kantoorprinter, b.v. een inkjet- of laserprinter voor gebruik in een kantooromgeving, is niet mogelijk, aangezien deze printers niet over een interface beschikken om een kassalade aan te sluiten.

Het openen van de kassalade zonder een bonnenprinter

U kunt de kassalade openen vanaf de PC zonder bonnenprinter. De kassalade kan dan worden geopend met een functietoets of worden aangestuurd vanuit uw kassasoftware.

Kassalade met USB-aansluiting

In kassalades met USB-aansluiting is de kassa-opener in de lade geïntegreerd. Zij kunnen gewoonlijk worden geopend vanuit uw kassasoftware of met een hulpmiddel.

Veel gestelde vragen over kassalades

Wat is een retainer bar?

Een biljethouder wordt gebruikt om biljetten in de kassalade op hun plaats te houden. De blokkeerstangen zijn aan het inzetstuk van de kassalade bevestigd door middel van een veer die de stang naar beneden trekt.

Kan ik mijn kassalade openen met de sleutel?

Dit is afhankelijk van het feit of de lade een 2- of 3-standen slot heeft. Met 2-standensloten is dit niet mogelijk, omdat de kassalade alleen met de sleutel kan worden vergrendeld of ontgrendeld, dus openen met de sleutel is niet mogelijk. De lade kan worden geopend door op het frontpaneel te drukken of door op de drukknop te drukken. Bij een 3-standen slot is de 3e stand voor het openen van de lade, de lade wordt dan door veren geopend.

Zijn de sloten en sleutels van de kassalades hetzelfde?

Om veiligheidsredenen biedt ACROPAQ verschillende sloten aan.

Is er een montagebeugel voor alle kassalades?

Voor de meeste modellen, ja. Onze geldlades met een diepte van 41 cm of 33,5 cm zijn compatibel met onze montagebeugels.