RMA - Retouren

Beste klant

Gelieve het formulier Uw RMA ingeven

Van zodra wij uw opgave ontvangen, zullen wij met u contact opnemen voor de verdere correcte afhandeling van uw retour.

Let op:

 • De probleemomschrijving moet gedetailleerd zijn. De vermelding "Machine functioneert niet" is onvoldoende voor onze technische dienst.

 • Controleer uw emailadres op juistheid vooraleer u op "verzenden" klikt.

 • Gelieve 1 RMA aanvraag in te dienen per defect product.
   

RMA voorwaarden ACROPAQ:

 • Alle retouraanvragen dienen uitsluitend via de RMA-pagina te gebeuren (niet per email, noch per fax, noch per telefoon).

 • Teruggestuurde goederen (in het geval van DOA of defect onder garantie) zonder aankoopbewijs kunnen niet behandeld worden.

 • Teruggestuurde goederen zonder RMA-nummer kunnen niet behandeld worden.

 • Teruggestuurde goederen dienen vergezeld te zijn van een kopij van de RMA-bevestigingsmail (RMA n°)

 • Een aanvraag met een onvoldoende omschrijving kan niet worden verwerkt.

 • De eindgebruiker geniet een garantie van 2 jaar na aankoopdatum tenzij voor defecten ten gevolge van slijtage en verkeerd gebruik. De garantie wordt beperkt tot 6 maanden voor oplaadbare batterijen. ACROPAQ geeft geen garantie op verbruiksartikelen.
   

Werkwijze die wij hanteren NADAT u het RMA formulier heeft ingevuld - wij zullen u berichtten dewelke in uw geval geldt:

1. In geval van DOA (defect bij levering):

ACROPAQ zorgt voor de afhaling van het product en beslist of het zal worden gerepareerd, omgeruild of gecrediteerd. Alle transportkosten zijn ten laste van ACROPAQ.

2. In geval van defect onder garantie:

De klant dient het defect product naar ACROPAQ te versturen (zoals u ook zal medegedeeld worden via de RMA). ACROPAQ beslist of het product zal worden hersteld, omgeruild of gecrediteerd. De transportkosten voor het eventueel terugsturen naar de klant zijn ten laste van ACROPAQ. Wanneer het probleem veroorzaakt is door een niet conform gebruik, dan zijn ook de kosten voor het terugsturen, van ons naar u, ter uwer laste ( zie punt 3: herstellingen)

3. In geval van defect buiten garantie (herstelling):

Vraag via het RMA formulier een bestek aan bij ACROPAQ alvorens de goederen te versturen. De bestekkosten bedragen 25.00 EUR ex btw, en worden niet aangerekend wanneer de klant het product laat herstellen. Alle transportkosten zijn te laste van de klant.